Skip to content

Hvordan Forbedre Suno AI Musikkvalitet

Løsning: For å markant forbedre lydkvaliteten på musikken produsert av Suno AI og redusere kløften mellom AI-generert musikk og opptakene fra ekte artister, bør du vurdere å bruke avanserte lydredigeringsverktøy og teknikker. Denne tilnærmingen vil hjelpe til med å redusere bakgrunnsstøy og berike den generelle lydkvaliteten.

Eksempler:

  1. Mastering- og Redigeringsverktøy: Bruk verktøy som Diktatorial Suite, CloudBounce, og Izotope Ozone for mastering. Disse verktøyene kan hjelpe til med å forbedre klarheten og høylyden i sporene dine, selv om de kanskje ikke fjerner alle feil eller bakgrunnsstøy fullstendig. Eksempel der mastering forbedret, men ikke eliminerte problemer: https://app.suno.ai/song/b46aa6af-0ca6-4c99-8475-89aa41487387/.

  2. Stilkopiering og Individuell Forbedring: Del sporene dine opp i stilkopier og forbedre hver enkelt individuelt. Verktøy som Ultimate Vocal Remover kan brukes for å dele opp sporene effektivt. Å justere stilkopiene individuelt gir mer detaljert kontroll over lyden, og hjelper til med å redusere uønsket støy i spesifikke deler av sporet.

  3. Spesialiserte Lydgjenopprettingsverktøy: Ta i bruk lydgjenopprettingsverktøy som Izotope RX og Unchirp, som er designet for å håndtere spesifikke lydproblemer som komprimeringsartefakter og kvidrende lyder. Disse verktøyene er spesielt nyttige for detaljert arbeid på stilkopier som har de verste kvalitetsproblemene.

Ytterligere Tips:

  • Blanding av ulike typer prosesseringsverktøy og teknikker kan gi en mer omfattende forbedring av musikken din.
  • Tålmodighet og eksperimentering er avgjørende ettersom ulike spor og sjangre kan reagere ulikt på ulike forbedringer.
  • Vurder å bruke AI-drevne masteringtjenester som et utgangspunkt, men ikke stol utelukkende på dem for å fikse alle problemer.